zondag 5 oktober 2014

Smartwatch conceptWaarom kan niet groot smartwatches lijken normale horloges? Smartwatches, voor het grootste deel, kan worden onderverdeeld in twee categorieën: vage benaderingen van de toekomst, zoals de Pebble, Toestel, Toestel Fit, of conventioneel vormgegeven horloges van bedrijven zoals Burger en Cookoo dat veel minder functionaliteit bieden. Hoewel het waar is de Pebble Steel ook te groeien in de esthetische afdeling, de geblokte bouw en de grote toetsen zijn waarschijnlijk niet om een beroep op de massa's.
Gábor Balogh is een freelance designer uit Hongarije die, zoals velen van ons, wil een aantrekkelijke, horloge-achtige horloge dat net toevallig slim zijn. Het verschil tussen Balogh en de rest van ons is hij ging vooruit en ontwierp een interface hij gelooft regelmatige horloge ontwerpen in staat kan stellen om een ​​volledige schare van slimme functies omvatten.
Na het posten van zijn concept voor een SmartWatch op Behance, Balogh duurde enige tijd door zijn interface van ideeën om te praten met The Verge . De werkelijke horloge afgebeeld in de mockups is bijna incidenteel, als het concept neemt gewoon de Zweedse horlogemaker Triwa's Havana uurwerk (met toestemming van de vennootschap) en vervangt haar gezicht met een ronde display. Dit voorstel gaat over communiceren nodig, geen product design. "In dit concept de UI niet over een vooraf gedefinieerde stijl," zegt Balogh, "maar het zou overeenkomen met de behuizing. Alleen de navigatie patronen in aanmerking moeten worden genomen."

Hoewel de interface zelf naar beneden zal zijn om naar te kijken en de telefoon bedrijven om te beslissen, Balogh biedt tot een aantal eenvoudige, maar gepolijst ideeën die heel goed gaan met Triwa's design. Het koppelen van uw smartphone aan haar horloge maakt u de juiste app pictogrammen verschijnen op het scherm, met de aanmeldingen, kaarten en informatie over de muziek gestreamd vanaf het apparaat zelf. Wanneer u niet wilt dat het een smartwatch te zijn, het ziet er meestal en gedraagt ​​zich als een gewone horloge.


I LIKE PRODUCTEN MET DISCREET TECHNOLOGIE. "

"Ik hou van producten met discrete technologie", legt Balogh, "toen zij dien mij, mijn echte behoeften, en maken mijn leven gemakkelijker in plaats van simpelweg het veranderen van mijn dagen." Hij roept de Nest thermostaat en Apple Airport Express als eerste voorbeelden van technologie discreet worden toegepast zonder verduistert functionaliteit. "Ze zijn gewoon weg te vinken op de achtergrond, het maken van uw leven gemakkelijker te maken."
In een poging om verwarring te voorkomen, heeft begrip Balogh's niet een touchscreen of voice control gebruiken. In plaats daarvan, de interface maakt gebruik van de knoppen en de bezel vinden op de meeste horloges. De bezel is de sleutel tot deze interface. Het kan draaien om, bijvoorbeeld, te scrollen door een lange boodschap of schakel functies in een app, of worden geklikt om een ​​selectie te maken. De rotatie-element hoeft niet noodzakelijk fysiek te zijn - Balogh zegt dat hij een meer klassieke horloge gaat met een fysieke knop, of een sportief design te kiezen voor een iPod-achtig klikwiel kon voorstellen.
Gebruik van de ring voor het regelen van apps en andere smartphone-gerelateerde taken bevrijdt van de drie aan de zijkant gemonteerde knoppen om "native" functies zoals tijd, datum en alarm, evenals het schakelen tussen modi te controleren. Deze duidelijke scheiding tussen autochtone en app functies moeten de interface gemakkelijk toegankelijk zijn voor gebruikers die vertrouwd zijn met de manier waarop een gewone horloge werkt te maken, terwijl het ontbreken van een touchscreen op het display van het oppakken van vlekken en vuil van je vingers zal stoppen, en ook stoppen met uw vingers uit verduistert de display. "De grootte van het horloge is een zeer beperkende factor is, zodat we niet hebben om het heel slim maken. Zie ik het horloge als een sieraad, en wilde een interface die vertrouwd op een klassiek horloge zou zijn toe te voegen."Geen opmerkingen:

Een reactie posten