zondag 24 augustus 2014

LG's Google Watch presentation coming soon

Na de  aankondiging van de Android-Wear platform  vorige week al hoorden we over was sexy ronde SmartWatch van Motorola, de Moto 360 . Maar de LG G Kijk ook gedemonstreerd in Google's video's op hetzelfde moment, zij het ​​met veel minder publiciteit beelden en geen spinnen GIF naar houden ons gebiologeerd. Tuurlijk, kan de G Kijk niet zo op zichzelf staan, een ontwerp als de Moto 360, maar je kunt op je laatste cent wed dat de G horloge zal een heel stuk goedkoper, en nu hebben we een beter idee van hoe het eruit ziet op de pols.   
gwatch lg teaser
De G Horloge ziet er eigenlijk heel slim op de pols. / © LG
LG postte de bovenstaande afbeelding op hun Twitter-account van gisteren, samen met het bericht Coming Soon. U kunt verwachten dat de nieuwe SmartWatch bij Google I / O op 25 juni worden gepresenteerd. LG heeft zeer nauw samengewerkt met Google op de G Watch, tot het punt dat de G Watch is praktisch afkorting voor Google Watch. Dat brengt ons bij het ​​volgende punt: is de G Bekijk een Nexus-apparaat? Het antwoord op die vraag is ja, zelfs als de G Bekijk de Nexus bijnaam niet dragen.  
AndroidPIT Rond Vierkant Smartwatches
De ronde vorm factor kan meer populair zijn op dit moment, maar het eenvoudige ontwerp werkt voor mij. / © AndroidPIT / Motorola / LG
De G horloge zal worden geprijsd op een zeer aantrekkelijke prijs, bedoeld om 'met een lage toetredingsdrempel voor ontwikkelaars en bieden de beste Google-ervaring voor gebruikers': dat zeker klinkt als een Nexus-apparaat voor mij. Waar veel andere smartwatches beneden het nogal lelijk en onhandig ontwerp route zijn gegaan, de G horloge lijkt een eenvoudige display module zijn, net als de Nexus 5 , waar het ontwerp van het apparaat smelt weg, zodat u zich kunt concentreren op de interface. Als de G Horloge komt zoiets als een pols-opgezette Nexus 5, zal veel van ons zijn erg blij. 
Bent u op de G Horloge verkocht? Denkt u dat de Moto 360 zal net zo Googley?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten