donderdag 28 augustus 2014

Apple iWatch release date, news and rumors

Apple iWatch release datum en prijs


iWatch kunnen afgeven op het nippertje van de tijd om te concurreren met Android Wear
Verwante verhalen
Update: De nieuwste Apple iWatch geruchten suggereren dat de iPhone-compatible smartwatch zal verschijnen in september de iPhone 6 launch event.
Stel je overduidelijk inferieur, niet-Apple smartwatch voor 9 september, de geruchten datum voor de iPhone 6 launch event en misschien wel een Apple iWatch aankondiging.
De Cupertino bedrijf heeft gezinspeeld op " nieuwe productcategorieƫn "voor 2014 en, bijna negen maanden, zijn er niet geweest geen nieuwe ontwikkelingen van de divisie hardware.
Daarom verwachten we de beruchte Apple kijken naar de volgende grote "een ding" verrassing aan het worden bevestigd september evenement .
Met de deur in
Wat is het? Een iOS 8 -vriendelijk horloge dat lekker speelt met je iPhone
Wanneer is het uit? Geruchten zeggen 9 september
Wat kost het? Niemand weet
Eerste draagbare gadget van Apple kon bundel boodschappen, vereenvoudigde apps en Siri om onze polsen, waardoor het niet al te vaak hoeft te nemen uit onze apparatuur om voortdurend te controleren meldingen.
Het gaat vooral handig geworden om de alle-maar-bevestigde 4.7-inch en nog grotere 5,5-inch iPhone 6 zak in je jeans, en altijd op te bergen de volgende 9,7-inch iPad Air 2 in een zak later dit jaar.Op hetzelfde moment, hebben iWatch lekken wees naar Nike FuelBand SE geĆÆnspireerde fitness-tracking en biometrische sensoren. Apple zou kunnen nemen meer signalen uit de sneaker maker in plaats van haar smartwatches rivalen.
Dit is de reden waarom de Apple iBand theorie, die we over gesproken in de laatste TechRadar Show , is nooit helemaal uitgestorven. Apple set zeker het podium voor dit en meer met zijn gezondheid app op de WWDC 2014 .
Releasedatum
Voor een gadget die zogenaamd houdt de tijd, hebben de iWatch release datum geruchten al over de hele plaats. Zij wijst op het feit dat niemand buiten Apple heeft de volledige scoop.
De meest recente rapporten suggereren dat iWatch haar op het podium maakt debuut op 9 september , de dag dat Apple zal naar verwachting een paar grotere iPhone 6 handsets onthullen.
Eerdere rapporten gekanteld in de richting van een oktober lancering met massaproductie dacht te zijn gestart in de zomer. Maar het openbaren van de iPhone-compatibel horloge met de iPhones in september zinvol.iWatch zou precies op tijd zijn. Google's eerste Android-Wear smartwatches zojuist zorg van de Samsung Gear Live , LG G horloge en 4 september-gebonden Moto 360 . Geen werk met iPhones.
Maar ten minste een analist gelooft dat de Apple iWatch is uitgesteld tot november met massaproductie beginnen zo laat september.
Dat is nauwelijks voldoende fabrikant de beoogde 10 miljoen smartwatches die zijn voorgesteld voor de iWatch lanceringsvenster.
In plaats van een vertraging in 2015, hoewel, we vermoeden dat het zal een beperkt aanbod in dit najaar betekenen - net als dat moeilijk te vinden,-buzz genereren gouden iPhone 5S vorig jaar.
Prijs
Een nog lastiger vraag dan "wanneer zal het komen?" is "hoeveel zal de iWatch kosten?" Er is echt gewoon nog geen precedent voor een premium SmartWatch prijs.
Dat beruchte Apple belasting zou het prijskaartje duwen tot $ 250 (AU $ 266) of zelfs $ 300 (AU $ 320), gezien de geruchten productie problemen en onderdelen betrokken.
UK prijzen kunnen zelfs hoger zijn, ten noorden van £ 175 tot £ 200, zoals Android Wear smartwatches een straight dollar-to-pond conversie ook niet hebben ontvangen.
Apple heeft ook aangeworven high-profile mensen in het horloge en biometrie-industrie die waarschijnlijk tot zijn wond op zijn iWatch team. Dat talent komt op een prijs.
Dan is er een van de verborgen kosten. Terwijl een gesubsidieerd iPhone 6 is goedkoper upfront, winkels maken het verschil met contract smeergeld. Niet zo met een smartwatch. Winkels hebben een cut ook.


Hoeveel gaat het nieuwe kosten in de doos?

Omwille van de vergelijking, goedkopere opties Android Wear zijn de Samsung Gear Live op $ 200 (£ 170, AU $ 250) en de LG G Horloge op $ 230 (£ 160, AU $ 250).
Maar de grootste en meest stijlvolle concurrentie van Apple is van Motorola, en de Moto 360 prijs waarschijnlijk tot $ 250 (ongeveer £ 146, AU $ 266, maar weer meer kans £ 175 - £ Prijzen 200, AU $ 275 gegeven van zijn concurrenten) zijn.
Apple wordt gedacht te worden gericht voor luxe, maar de uiteindelijke iWatch prijs kan sterk afhankelijk zijn van het display en de specs die het aankruisen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten