zaterdag 17 mei 2014

HTC 1 FUTURE PHONE: SPECS AND RELEASE DATE
HTC is bekend voor het vrijgeven van fraai vormgegeven telefoons. Met deze, is een andere fantastische ontworpen mobiele telefoon in te stellen om ons te boeien in de toekomst. Het is HTC 1 zoals ontworpen door de grote ontwerper die de genoemde ontwerp in concept speciaal voor HTC genaamd Andrew Kim. De HTC 1 lijkt zo simpel, maar stijlvol. U zult zeker genieten van het elegante design die is gebouwd met verzilverde messing behuizing en wordt geleverd met een ingebouwde UV-licht die bacteriën op het oppervlak kan doden als je je telefoon op te laden.Bekend als HTC 1, werd de telefoon gebouwd op het concept van het hebben van een enkele gebruiker, die is aangeworven voor een schoner en een meer high-end benadering. Verder kijken dan HTC 1, lijkt het erop dat het ontwerp is zeer minimalistisch en dat Andrew Kim heeft onnodige elementen verwijderd en maakte nog eenvoudiger.
Andrew Kim nam ook de tijd om enige verbetering in zijn Sense UI te maken. Hij nam inspanning het verfijnen van de bestaande widgetmania een veel eenvoudige set van pictogrammen en meldingen. Het heeft  het nieuws  widget die snelle toegang tot uw nieuwsbronnen en sociale widget brengt je de laatste updates van je sociale netwerken zoals Twitter, Facebook en Flickr biedt.
Idealiter zou de HTC 1 wordt gekletst om te komen met een licht gebogen touchscreen oppervlak. Het doet ons denken hoe dit  unieke ontwerp  is van invloed op de gebruikers. De telefoon lijkt dik, die voldoende ruimte biedt voor een mooie camera te zijn.
De HTC 1 wordt verondersteld te komen met dual speakers onafhankelijk gelegen voor een betere ervaring samen met een kickstand waardoor het een ideale media-apparaat. Met de standaard, kunt u het rechtop staan ​​en zijwaarts. Het heeft ook een modern alarm  klok  op. Dus met de stand en de wekker te combineren, kunt u eenvoudig omzetten van uw telefoon in een wekker.


De HTC 1 is ook ontworpen met het idee van het creëren van een geharmoniseerde omgeving tussen de hardware en software ontwerp dat niet is momenteel aanwezig zijn op de meeste smartphones. En met verzilverde lichaam kan worden verzekerd dat deze duurzaam, glad en heeft de mogelijkheid om duurt lang.
De HTC 1 is ook uitgerust met een geïntegreerde messaging-functie die SMS, MSN, Facebook en andere messaging-bronnen brengt in een enkele stroom, waardoor gemakkelijker messaging voor de gebruikers.
Met de meegeleverde deze functies in HTC 1 en zijn zeer elegant en toch eenvoudig ontwerp vergezeld door een hoge kwaliteit van de prestaties, het lijkt dat de HTC 1 is iets om  te kijken  uit voor. Release datum is nog niet bekend, maar zal naar verwachting rond begin volgend jaar in de tijd om te concurreren met de iPhone 4G.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten